karriarguiden.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Tekcity AB

Tekcity AB är ett byggföretag med lång erfarenhet och uppfött kunskap inom byggsektorn. Vi kan genomföra de flesta byggtjänster och besitter erfarenhet inom såväl nybyggnad, som takomläggning. Med inbjudna passion för hantverk och strävan efter att endast uppnå kvalitativa resultat hjälper vi gärna dig. Vi jobbar i omnejd över Stor-Stockholm där vi tar oss en stor liksom små projekt från företag och privatpersoner.

Vi, som takläggare har årligt kapacitet på över 15000 kvm av nya tak och takomläggning. Våra kunder är privatpersoner, BRF och företag. 

Vår ambition är att addera värde för våra kunder i alla lägen. Det spelar ingen roll om vi installerar ett nytt kök hemma hos någon, bygger om en kontorslösning för det växande företaget eller lägger om taket på den kommunala skolan. Varje enskilt uppdrag ser vi som en värdeskapande handling då vi förlänger livstiden såväl invändigt som utvändigt i både slott och koja. Kanske är det just det som gör att våra hantverkare trivs att jobba hos oss.

Bransch

Bygg

Anställda

10

Huvudkontor

Bro

Adress

Enköpingsvägen 37, 197 32

Webbplats

language

Missa inga jobb från Tekcity AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor